BELL fritovací - olej na vypráženie - 1 L
Kód: 09647
Podrobný popis
Užite si vyprážanie bez starostí a s perfektným výsledkom!
Aj keď nevlastníte domácu fritézu, mať doma fritovací olej sa vám oplatí:
- Pohodlnejšie vyprážanie – olej má nižšiu penivosť než bežné oleje.
- Bezpečné vyprážanie, grilovanie a fritovanie – vďaka vysokej tepelnej stabilite sa nemusíte obávať pripálenia oleja (pri dodržaní základných zásad), ktoré by mohlo do jedla vnášať nežiadúce látky.
- Bez palmového oleja – olej je zmesou repkového a slnečnicového oleja, neobsahuje tropické oleje, čo z neho robí ekologickejší produkt.
- Priaznivé zloženie mastných kyselín – Frito Premium je bohatý na omega 3, omega 6 a omega 9 nenasýtené mastné kyseliny.
BELL fritovací využíva tepelnú stabilitu špeciálnej odrody slnečnice HOSO. Kým obyčajný slnečnicový olej nie je na vyprážanie ideálny, olej z odrody HOSO má optimálne vlastnosti pre vyprážanie a fritovanie. Vďaka tomu vám môžeme ponúknuť fritovací olej bez prímesi exotických olejov, čo je nielen ekologickejšie, ale aj prospešnejšie pre zdravie – repkový aj slnečnicový olej totiž obsahujú priaznivejšie mastné kyseliny.
Jedlý viaczložkový rastlinný olej
Zloženie: 70 % repkový rafinovaný olej, 30 % HO-slnečnicový rafinovaný olej s vysokým obsahom kyseliny olejovej.
Podmienky skladovania: Uchovávať v čistých, suchých a krytých skladoch chránených pred priamym slnečným žiarením pri teplote do 20 °C. Balený výrobok je možné krátkodobo skladovať do 25 °C bez priameho slnečného žiarenia.
Použitie: Ako surovina na výrobu potravín, na priame použitie ako potravina, na vyprážanie a fritovanie.
Balenie: V kartóne po 15 kusov.
BELL Zvolen a.s., Jesenského 1111/56, 96001 Zvolen, Slovensko
Dodatočné parametre
Kategória: | OLEJE |
---|---|
Hmotnosť: | 1.1 kg |
Objem: | 1 l |
Výživové údaje v 100 ml: | |
Energetická hodnota: | 3404 kJ / 828 kcal |
Tuky: | 92 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny: | 7,7 g |
Sacharidy: | 0 g |
- z toho cukry: | 0 g |
Bielkoviny: | 0 g |
Soľ: | 0 g |
Položka bola vypredaná… |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.